[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 4، شماره 3 - ( پاییز 1396 ) ::
جلد 4 شماره 3 صفحات 222-231 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر هفت ترکیب مختلف موجود در عصاره شاهدانه بر میزان تجمع پپتید آمیلوئید موجود در بیماری آلزایمر از طریق شبیه‌سازی مولکولی
فائزه جلالیان، علی جبالی
دکتری نانوفناوری پزشکی، استادیار، گروه علوم آزمایشگاهی، دانشکده پیراپزشکی، یزد، ایران
چکیده:   (924 مشاهده)
مقدمه: بیماری آلزایمر یک بیماری پیشرونده مغزی با آسیب جبران‌ناپذیر است که به تدریج توانایی‌های ذهنی بیمار تحلیل می‌رود. در این تحقیق 7 ترکیب مختلف موجود در عصاره شاهدانه در مواجهه با پپتید آمیلوئید قرار گرفته و سپس تغییر ساختار و پارامترهای ترمودینامیکی مورد ارزیابی قرار گرفت.
 روش: این مطالعه از نوع شبیه‌سازی مولکولی با کمک رایانه بود. نخست ساختار سه بعدی پپتید آمیلوئید بتا در بیماران دارای بیماری آلزایمر از بانک اطلاعاتی RCSB تهیه گردید. همچنین ترکیبات اصلی عصاره شاهدانه از دیتابیس CHEBI استخراج شد. سپس هر کدام از مولکول‌های عصاره شاهدانه به طور جداگانه در محیط نرم‌افزار شبیه‌ساز دینامیک مولکولی در معرض پپتید آمیلوئید قرار گرفته و مشخصات ساختاری و ترمودینامیکی آن در مدت 3000 پیکوثانیه مورد ارزیابی قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده‌ها مقادیر مطلق هر پارامتر فیزیکی قبل و بعد از مواجهه یادداشت و سپس اختلاف قبل و بعد محاسبه گردید و در انتها درصد تغییرات با هم مقایسه شد.
نتایج: مقایسه‌ هفت ترکیب مختلف عصاره‌ شاهدانه نشان داد که همه‌ ترکیبات عصاره‌ شاهدانه توانایی تغییر در ساختار پپتید آمیلوئید را داشتند. هر هفت ترکیب توانستند حجم، سطح مؤثر و انحلالیت در چربی پپتید آمیلوئید را تغییر دهند.
نتیجه‌گیری: توانایی تغییر حجم و سطح توسط این ترکیبات می‌تواند مانع تجمع پپتید آمیلوئید شود. یافته‌ها‌ی این تحقیق می‌بایست در محیط آزمایشگاهی و سپس در بدن انسان مورد بررسی قرار گیرد تا به طور قطع بتوان در مورد کارایی ترکیبات شاهدانه قضاوت کرد.

 
 

 
واژه‌های کلیدی: پپتید آمیلوئید، بیماری آلزایمر، عصارۀ شاهدانه، شبیه‌سازی، دینامیک مولکولی
متن کامل [PDF 1057 kb]   (239 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي اصیل | موضوع مقاله: بیوانفورماتیک
دریافت: ۱۳۹۶/۸/۱۹ | پذیرش: ۱۳۹۶/۹/۲۸
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA code


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Jalalian F, Jebali A. A Study on the Effect of Seven Different Compounds of Cannabis Extract on the Accumulation of Amyloid Peptide in Alzheimer's Disease through Molecular Simulations. Journal of Health and Biomedical Informatics. 2017; 4 (3) :222-231
URL: http://jhbmi.ir/article-1-253-fa.html

جلالیان فائزه، جبالی علی. تأثیر هفت ترکیب مختلف موجود در عصاره شاهدانه بر میزان تجمع پپتید آمیلوئید موجود در بیماری آلزایمر از طریق شبیه‌سازی مولکولی. مجله انفورماتیک سلامت و زیست پزشکی. 1396; 4 (3) :222-231

URL: http://jhbmi.ir/article-1-253-fa.html



دوره 4، شماره 3 - ( پاییز 1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله انفورماتیک سلامت و زیست پزشکی Journal of Health and Biomedical Informatics
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3764