مقدمه: مراقبت سلامت حوزهای بسیار حیاتی است که کوچکترین خطاها از جمله خطاهای پزشکی ممکن است منجر به وارد شدن خسارتهای جبرانناپذیر به حیات بیماران گردد. در این زمینه فناوری اطلاعات، ابزار سودمندی در بهبود عملکرد بیمارستانها و نیز ارائه خدمات با کیفیت به بیماران در مؤسسات مراقبتی و بهداشتی می باشد.
روش: این پژوهش از نوع توصیفی – تحلیلی و مقطعی است که در سال 1394 انجام گردید. جامعه پژوهش کارکنان بخش و متخصصین پاتولوژی آزمایشگاههای زاهدان و ایرانشهر بود که از بین این افراد تعداد 77 نفر به عنوان نمونه و به روش تصادفی انتخاب شد. گردآوری دادهها از طریق پرسشنامه پژوهشگر ساخته انجام گرفته و روایی و پایایی آن سنجیده و مورد تأیید قرار گرفت. نهایتاً داده ها با نرم افزار SPSS نسخه 21 تجزیه و تحلیل گردید.
نتایج: یافتههای پژوهش حاکی از این است که میانگین مهارت کارکنان آزمایشگاههای مورد مطالعه 2/13 از 5 بود. همچنین میانگین آگاهی ایشان نسبت به فناوری RFID، 2/07 از 5 بود. علاوه بر این میانگین نگرش افراد حاضر در پژوهش نسبت به این فناوری 3/05 بود که نشان دهنده نگرش مثبت افراد حاضر در پژوهش بود.
نتیجه گیری: با توجه به نوپا بودن این فناوری در عرصه سلامت میتوان نتیجه گرفت که پرسنل در این حوزه با این فناوری و مزایای حاصل از آن آشنایی نداشته و در مورد استفاده از آن مردد هستند. همچنین با توجه به عدم آشنایی و حمایت مدیران ارشد، کارکنان نیز نسبت به استفاده از فناوری اطلاعات بیمیل هستند.
بازنشر اطلاعات | |
![]() |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |