دوره 9، شماره 4 - ( 12-1401 )                   جلد 9 شماره 4 صفحات 303-289 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ameri F, Haghparast F, Akhondi Z, Mirdoosti Dozein S Z, Javanmard Z. Application of Virtual Reality in Hospitals: A Systematic Review. jhbmi 2023; 9 (4) :289-303
URL: http://jhbmi.ir/article-1-741-fa.html
عامری فاطمه، حق پرست فاطمه، آخوندی زهرا، میردوستی دوزین سیده زهرا، جوانمرد زهره. بررسی کاربرد واقعیت مجازی در بیمارستان‌ها: مروری سیستماتیک. مجله انفورماتیک سلامت و زیست پزشکی. 1401; 9 (4) :289-303

URL: http://jhbmi.ir/article-1-741-fa.html


دانشجوی دکتری تخصصی مدیریت اطلاعات سلامت، گروه مدیریت اطلاعات سلامت، دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
چکیده:   (1270 مشاهده)
مقدمه: به علت گسترش روزافزون استفاده از فناوری واقعیت مجازی در حوزه مراقبت بهداشتی، مطالعه حاضر با هدف بررسی سیستماتیک کاربرد واقعیت مجازی در بیمارستان‌ها انجام شده است.
روش: به منظور دسترسی به مقالات مرتبط، کلیدواژه‌های " "Virtual Reality، "Hospital" و مترادفات آن‌ها در پایگاه‌های اطلاعاتیWeb of science ، PubMed و Scopus و موتورجستجوگر Google Scholar بدون محدودیت زمانی تا تاریخ 15 اوت  2022 مورد جستجو قرار گرفتند. مقالات اصیل منتشر شده به زبان انگلیسی که به «کاربرد واقعیت مجازی در بیمارستان» پرداخته بودند، به مطالعه وارد شدند و ویژگی‌های آن‌ها مورد بررسی قرار گرفتند.
نتایج: یازده مقاله به مطالعه حاضر وارد شدند. در این مطالعات کاربردهای متنوعی برای واقعیت مجازی در محیط بیمارستان گزارش شده است. بیشترین کاربرد واقعیت مجازی در بیمارستان‌ها مدیریت علائم رفتاری، ایجاد آرامش و القای احساسات مثبت در بیماران و کادر درمان، توان‌بخشی در زمینههای جسمی، روانی و عاطفی برای بیماران، ارائه آموزش به ارائهدهندگان مراقبت در بخش‌های مختلف بیمارستان، حضور مجازی در خانه برای کودکان و نوجوانان بستری در بیمارستان و به عنوان مکمل رویه‌ای برای زندگی کودکان و همچنین جایگزین تطبیقی برای تجربیات در محیط واقعی برای دستیاران میباشد.
نتیجه‌گیری: با توجه به تأثیر مثبت استفاده از واقعیت مجازی در بیمارستان، پیشنهاد می‏شود تکنولوژی واقعیت مجازی به عنوان یک ابزار کمکی در جهت بهبود آموزش، درمان و پیشگیری در حوزه مراقبت‏های بهداشتی به کار گرفته شود.
متن کامل [PDF 1813 kb]   (996 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله مروری سیستماتیک و متاآنالیز | موضوع مقاله: بیوانفورماتیک
دریافت: 1401/10/4 | پذیرش: 1401/11/8

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله انفورماتیک سلامت و زیست پزشکی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Health and Biomedical Informatics

Designed & Developed by : Yektaweb